Talent Academy

Ontdek wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn

The Academy

Vanaf het moment van binnenkomst willen wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen. The Sales Unit helpt je daarbij met onze eigen Talent Academy!

De Talent Academy is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke skills of die interesse heeft om door te groeien binnen onze organisatie. Wat voor leider ben jij en hoe haal je de beste leiderschap skills uit jezelf? Hoe zorg je voor de juiste mindset, bij jezelf maar ook bij anderen? Hoe close je een sale? Bij de Talent Workshops krijg je antwoord op al jouw vragen. Ze worden namelijk op maat gemaakt, zodat jij iets leert waar je echt wat aan hebt.

Opleidingen

Werken bij The Sales Unit betekent werken aan jezelf. We bieden talloze gezamenlijke en individuele trainingen en workshops, zowel on the job als op onze eigen opleidingslocatie in Haarlem. Voor iedereen die bij ons werkt bieden we de volgende trainingen, workshops of events:

Captain Weekend

Wat gebeurt er?
Een Captain Weekend is een tweedaagse waarin het volledig om de Captain draait. Het is een combinatie van training krijgen en leren, zelf verkopen en geld verdienen, lekker eten en feesten met elkaar.

Voor wie is het?
Centraal staan de Captains, daarnaast is het voor alle Salesmanagers en Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is om de Captain te bedanken voor de inzet die ze tonen als motor van de vestiging. Daarnaast om hen te ondersteunen in hun dagelijkse werk, zodat het voor hen steeds leuker en makkelijker wordt om te presteren.

Aansturen van beleid

Wat gebeurt er?
Tijdens deze trainingsdag kijken we hoe jij ervoor kunt zorg dat het ontwikkelde beleid jouw vestiging gaat helpen te presteren zoals jij wilt. We kijken naar de harde kant en de zachte kant van het aansturen van beleid. De harde kant gaat op over de manier waarop je beleid georganiseerd hebt op je vestiging. Echter, het goed uitvoeren van beleid is niet altijd zo eenvoudig, zoals je misschien hebt gemerkt. Jij hebt je eigen ideeën. Het beleid wordt niet altijd door iedereen nageleefd. Misschien vind je het zelf ook moeilijk het iedere keer na te komen. Hoe je het beleid gedragen krijgt op je vestiging is, waar de zachte kant over gaat.

Voor wie is het?
Voor vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Je vestiging leiden op de manier zoals jij dat wilt, binnen de kaders die je hebt afgestemd in samenwerking met het hoofdkantoor

Timemanagement

Wat gebeurt er?
Hoe zorg je dat je jouw doelen en deadlines haalt? En hoe doe je dat zonder je een slag in de rondte te werken? Tijdens deze trainingsdag leer je hoe je zo effectief mogelijk kunt zijn, door te kijken naar de harde kant en een zachte kant van timemanagement. Bij de harde kant gaat het om de vaardigheid om een goede planning en structuur te kunnen maken. Met de zachte kant bedoelen we die factoren die specifiek met jou te maken hebben en die bepalen of je de planning en deadlines ook haalt.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is dat je als Vestigingsmanager de controle krijgt over je tijd en dat je effectiever en efficiënter leert werken, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Gesprekstechnieken

Wat gebeurt er?
We zoomen in met elkaar op de verschillende gesprekken die je als Vestigingsmanager hebt en hoe je die zo effectief mogelijk kunt voeren. Sommige gesprekken gaan precies zoals je wil, andere helemaal niet. We behandelen de structuur van deze gesprekken en hoe je kunt sturen op een gewenst resultaat. Een belangrijk onderwerp tijdens deze dag is het geven van feedback: hoe spreek je iemand aan op zijn of haar gedrag.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is dat je je boodschap kunt overbrengen, zodat de ander het echt begrijpt en er een basis is om afspraken te maken.

Samenwerken

Wat gebeurt er?
Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je vestiging. Maar dat jij verantwoordelijk bent, wil niet zeggen dat jij alles zelf moet doen. We onderzoeken deze dag hoe jij leiding kan geven aan de samenwerking, zodat je jullie de volgende stappen maken, op weg naar meer gemak en plezier in het behalen van rendement, kwaliteit, instroom en mandagen.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
De samenwerking op je vestiging versterken, zodat je met meer gemak verder groeit.

Stituationeel Leidinggeven

Wat gebeurt er?
In deze buitentraining kijken we met elkaar naar het model van Situationeel Leidinggeven van Hersey & Blanchard. De ochtend staat in het teken van de theorie, ’s middags gaan we het park in en doen we verscheidene opdrachten waarna je individueel feedback krijgt op je manier van leidinggeven.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is om het vermogen te ontwikkelen je stijl van leidinggeven aan te passen aan het niveau van de werver, captain of salesmanager, zodat je deze inspireert, motiveert en meekrijgt in je plannen voor je vestiging.

Talent Workshop

De Talent Workshop is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke skills of die interesse heeft om door te groeien binnen onze organisatie. Wat voor leider ben jij en hoe haal je de beste leiderschap skills uit jezelf? Hoe zorg je voor de juiste mindset, bij jezelf maar ook bij anderen? Hoe close je een sale? Bij de Talent Workshops krijg je antwoord op al jouw vragen. Ze worden namelijk op maat gemaakt, zodat jij iets leert waar je echt wat aan hebt.

Wil jij je verder ontwikkelen binnen onze organisatie? Meld jezelf dan aan door het inschrijfformulier in te vullen. Na een persoonlijk gesprek zal je op de hoogte gehouden worden van de doorgroeimogelijkheden en word je eens per half jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de Talent Workshop.

Meld je aan

Wil jij je verder ontwikkelen binnen onze organisatie? Meld jezelf dan aan door het inschrijfformulier in te vullen. Na een persoonlijk gesprek zal je op de hoogte gehouden worden van de doorgroeimogelijkheden en word je eens per halfjaar uitgenodigd om deel te nemen aan de Talent Workshop.

SCHRIJF JE IN VOOR THE TALENT ACADEMY

© The Sales Unit 2018 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
Ja ik wil direct inschrijven!