Talent Academy

kickstart your career

De Talent Academy helpt onze talenten verder

Wat houdt de talent academy in?

doorgroeien

events

workshops

trainingen

Talent Poule

Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke skills of interesse heeft om door te groeien binnen het bedrijf is de Talent Poule opgezet.
Deelname aan de Talent Poule betekent:

  • Exclusieve deelname aan interessante Workshops die jou verder helpen;
  • Als eerste op de hoogte van vrijgekomen functies;
  • Ontwikkeling door relevante content in onze LinkedIn groep.

DOORGROEIEN

Op je 23e al manager zijn? Bij The Sales Unit is dat eerder regel dan uitzondering. Bekijk eens de verschillende functies die wij bieden.

Brand Sales Manager

Jij zorgt er middels monitoring, training, coaching en persoonlijke begeleiding voor dat er naast veel gelachen ook goed verdiend wordt!

Vestigings manager

Als Vestigingsmanager ga je jouw eigen vestiging van The Sales Unit runnen. Het is jouw ambitie om samen met de Salesmanager(s) ervoor te zorgen dat jouw vestiging de allergrootste en beste van het hele land is.

Sales manager

Als Salesmanager is het jouw ambitie om, samen met het managementteam, de grootste en beste vestiging van heel het land neer te zetten.

Brand Sales Manager
Vestigings manager
Sales manager

Events

Het jaarlijkse Captainweekend is een weekendje weg met trainingen, dikke bonussen, BBQ, bier, ontzettend veel knappe koppen en een ongekend goede tijd.

Talent Workshop

Wij bieden onze talenten net dat stapje extra. De Talent Workshop wordt exclusief voor onze talenten die ingeschreven staan bij de Talent Poule georganiseerd.

Wat voor leider ben jij en hoe haal je de beste leiderschapskills uit jezelf? Hoe zorg je voor de juiste mindset, bij jezelf maar ook bij anderen? Bij de Talent Workshops krijg je antwoord op al jouw vragen.

Trainingen

Aansturen van beleid

Wat gebeurt er?
Tijdens deze trainingsdag kijken we hoe jij ervoor kunt zorg dat het ontwikkelde beleid jouw vestiging gaat helpen te presteren zoals jij wilt. We kijken naar de harde kant en de zachte kant van het aansturen van beleid. De harde kant gaat op over de manier waarop je beleid georganiseerd hebt op je vestiging. Echter, het goed uitvoeren van beleid is niet altijd zo eenvoudig, zoals je misschien hebt gemerkt. Jij hebt je eigen ideeën. Het beleid wordt niet altijd door iedereen nageleefd. Misschien vind je het zelf ook moeilijk het iedere keer na te komen. Hoe je het beleid gedragen krijgt op je vestiging is, waar de zachte kant over gaat.

Voor wie is het?
Voor vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Je vestiging leiden op de manier zoals jij dat wilt, binnen de kaders die je hebt afgestemd in samenwerking met het hoofdkantoor

Timemanagement

Wat gebeurt er?
Hoe zorg je dat je jouw doelen en deadlines haalt? En hoe doe je dat zonder je een slag in de rondte te werken? Tijdens deze trainingsdag leer je hoe je zo effectief mogelijk kunt zijn, door te kijken naar de harde kant en een zachte kant van timemanagement. Bij de harde kant gaat het om de vaardigheid om een goede planning en structuur te kunnen maken. Met de zachte kant bedoelen we die factoren die specifiek met jou te maken hebben en die bepalen of je de planning en deadlines ook haalt.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is dat je als Vestigingsmanager de controle krijgt over je tijd en dat je effectiever en efficiënter leert werken, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Gesprekstechnieken

Wat gebeurt er?
We zoomen in met elkaar op de verschillende gesprekken die je als Vestigingsmanager hebt en hoe je die zo effectief mogelijk kunt voeren. Sommige gesprekken gaan precies zoals je wil, andere helemaal niet. We behandelen de structuur van deze gesprekken en hoe je kunt sturen op een gewenst resultaat. Een belangrijk onderwerp tijdens deze dag is het geven van feedback: hoe spreek je iemand aan op zijn of haar gedrag.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is dat je je boodschap kunt overbrengen, zodat de ander het echt begrijpt en er een basis is om afspraken te maken.

Samenwerken

Wat gebeurt er?
Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je vestiging. Maar dat jij verantwoordelijk bent, wil niet zeggen dat jij alles zelf moet doen. We onderzoeken deze dag hoe jij leiding kan geven aan de samenwerking, zodat je jullie de volgende stappen maken, op weg naar meer gemak en plezier in het behalen van rendement, kwaliteit, instroom en mandagen.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
De samenwerking op je vestiging versterken, zodat je met meer gemak verder groeit.

Situationeel Leidinggeven

Wat gebeurt er?
In deze buitentraining kijken we met elkaar naar het model van Situationeel Leidinggeven van Hersey & Blanchard. De ochtend staat in het teken van de theorie, ’s middags gaan we het park in en doen we verscheidene opdrachten waarna je individueel feedback krijgt op je manier van leidinggeven.

Voor wie is het?
Voor Vestigingsmanagers

Wat is het doel?
Het doel is om het vermogen te ontwikkelen je stijl van leidinggeven aan te passen aan het niveau van de werver, captain of salesmanager, zodat je deze inspireert, motiveert en meekrijgt in je plannen voor je vestiging.

© The Sales Unit 2023 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!