Samen met Wendy van Dijk helpen we Nederland fitter te worden

Wendy van Dijk is al jaren fan van de DISQ, een mobiel fitnessapparaat waarmee je altijd en overal kunt fitnessen. Ze is zo enthousiast over de DISQ dat ze samen met haar personal trainers een fitnessplan heeft ontwikkeld waardoor iedereen net zo fit kan worden als zij.

DISQ Club

Deelname aan de DISQ Club betekent dat je met je gratis DISQ-apparaat resistance trainings volgt middels je online gym, persoonlijke begeleiding krijgt van je online coach en gezamenlijk kan trainen met alle WENDY’S DISQ Club-leden. Ook krijg je een voedings- en recepten e-boek erbij. Kortom: alles wat je nodig hebt om fitter te worden.

The Sales Unit voor Wendy’s DISQ Club

Voor Wendy’s DISQ Club staan we op verschillende events, zoals de Libelle Zomerweek en het Fashion Club Event op Batavia Stad, waar we het DISQ-team versterken door de juiste doelgroep aan te spreken en nieuwe abonnees verwerven. Zo maken we, samen met Wendy van Dijk, Nederland weer een beetje fitter.

Werken voor de fitste merken

Wil jij ook Nederland helpen om in beweging te komen en fitter te worden? Kijk dan snel of er een vestiging bij jou in de buurt is! Of schrijf je direct in: Klik!

© The Sales Unit 2022 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!