werken bij tsu betekent

Werken aan je skills en carrière
Werken in een gezellig team
Wekelijks een goed basisloon, aangevuld met bonussen
Werken wanneer jij wilt

we want you!
yeah you!

Als Sales Promotor ga je het gesprek aan met potentiële klanten. Je gaat samen met je collega’s op pad, langs de deuren of op straat. Je komt op verschillende locaties in de regio en voert de meest uiteenlopende gesprekken. Zo werk je voor bekende merken zoals KPN en verschillende loterijen, maar ook voor diverse goede doelen! Daarnaast bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Wij bieden trainingen aan die binnen no-time jouw communicatieve skills naar een hoger niveau hebben getild.

go on. ask
me anything!

Algemeen

Welke dag krijg ik uitbetaald?

Bij The Sales Unit krijg je wekelijks je basisloon uitbetaald. Overige bonussen worden op de 15e van iedere maand uitbetaald. Zo verdien je zowel wekelijks als maandelijks!

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je in te plannen voor een kennismaking op de vestiging. Schrijf nu in!

Hoe flexibel zijn de werktijden?

The Sales Unit heeft zowel street als door to door vestigingen, wat betekent dat je ofwel overdag of in de avond kunt werken. Je kunt wekelijks bepalen hoeveel dagen je wilt werken, hierdoor is de bijbaan makkelijk te combineren met bijna iedere studie.

Voor welke merken werk ik?

Bij The Sales Unit werk je voor grote bekende partijen. Zo werf je nieuwe klanten voor HelloFresh, KiKa of de Volkskrant.

Ben ik geschikt?

Ben jij een sociaal persoon die van gezelligheid houdt, maar die ook een leuk zakcentje wil verdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben jij zeker geschikt!

meet the
crazy bunch

Sinds 2004 zet The Sales Unit verkoopteams in voor de grootste merken van Nederland, zoals de Volkskrant en HelloFresh. Middels persoonlijke gesprekken aan de deur, op straat of op evenementen werven wij nieuwe leden. We hebben vestigingen in alle grote studentensteden, dus er is altijd wel een vestiging in de buurt.

Met salestrainingen en masterclasses zorgen wij ervoor dat onze werknemers zich constant kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien. In combinatie met de flexibele werktijden, een goed basissalaris wat je wekelijks uitbetaald krijgt en lekkere aanvullende bonussen is dit de ideale bijbaan. Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, gezellige collega’s om onze teams te versterken!

Talent Academy

Binnen The Sales Unit zijn er diverse doorgroeimogelijkheden en wordt er een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden door onze eigen ‘Talent Academy’.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
© The Sales Unit 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Login
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!