The Sales Unit – van City naar Street

Familiegevoel en ambitie. Een team, één doel.

Het afgelopen jaar hebben we de laatste twee Emolife Street vestigingen omgedoopt naar The Sales Unit Street. Nieuwe stickers en een nieuwe uitstraling voor de panden, maar ook een nieuw team dat zich stort op de ontwikkeling van alle TSUS-vestigingen. In 2018 gaan we onze ambitie om het grootste en leukste straatmerk van Nederland te worden verder uitbouwen.

Van City naar Street

Ooit zijn we The Sales Unit City begonnen om de commerciële werving binnen Emolife het juiste podium te kunnen bieden. Recentelijk zijn we in Nijmegen en Zwolle gefuseerd met als resultaat nog grotere vestigingen waar alle vormen van straatwerving terecht kunnen.
In het kader van “Één team, één doel” is het tijd om de laatste drie vestigingen van City bij The Sales Unit Street te gaan betrekken. Zij zullen vanaf 1 februari een re-branding ondergaan. Daarmee hebben we 10 vestigingen onder dezelfde vlag, aangestuurd door hetzelfde team, waarmee we ook in het komende jaar weer records gaan breken.

Wil jij ook vlammen bij The Sales Unit Street? Kijk dan snel of er een vestiging bij jou in de buurt is! Of schrijf je direct in: Klik!

© The Sales Unit 2021 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!